Slik sletter du sendte / uåpnede Snapchat-meldinger eller tømte lagrede meldinger / samtaler på Snapchat

17. april 2026Ashley Mae

Hvordan slette Snapchat-meldinger og samtale? Dette innlegget skal vise deg flere nyttige måter. La oss sjekke ut.

Sammendrag

Snapchat er en av de mest populære chatte-appene på markedet. Kanskje vil du som mange andre brukere få umiddelbare svar fra vennene dine. Snapchat fungerer på en slik måte at den sender bilder, tekster til folk, men forsvinner automatisk etter noen sekunder. Dette gjør Snapchat til et perfekt valg å holde kontakten med vennene dine og raskt sende bilder frem og tilbake uten å koble sammen telefonminnet og holde personvernet ditt trygt.

Slik sletter du Snapchat-meldinger

Del 1. Slik sletter du en sendt og uåpnet Snapchat-melding

Nå lar Snapchat deg slette en sendt melding allerede før den blir sett av andre, noe som blir mye mer nyttig hvis du sendte en ved en feiltakelse eller har angrer om det du sendte og til og med vissheten om at den ikke er permanent. Med de nyeste Snapchat-funksjonene har du lov til å slette alle uåpnede og uleste Snapchat-meldinger du har sendt til andre.

Slett en sendt og uåpnet Snapchat-melding

Slik sletter du en sendt og uåpnet Snapchat-melding

Trinn 1.
Åpne Snapchat-appen på din iPhone eller Android-telefon.
Trinn 2.
Besøk vennersiden og finn meldingen du vil slette.
Trinn 3.
Trykk og hold på meldingen og vis "Slett chat" -meldingen.
Trinn 4.
Velg "Slett", så meldingen forsvinner.

Etter sletting vil personen du sendte meldingen få et varsel om at noe ble sendt til dem og slettet. Heldigvis ble meldingen du slettet aldri åpnet og lest av andre.

Del 2. Slik sletter du lagrede meldinger på Snapchat

I tillegg til å slette sendte og uåpnede meldinger, lar den nyeste versjonen av Snapchat deg også slette lagrede meldinger av andre. Ettersom den siste Snapchat kan hjelpe deg med å lagre meldinger: Trykk lenge på meldingen du vil lagre i chatten, teksten blir fet og uthevet og bakgrunnen blir grå, noe som betyr at meldingen er lagret på både enheten din og på enheten til avsenderen / mottakeren. Dette betyr at Snapchat kan brukes som en tradisjonell meldingsapp, der er meldingene lagret i en eneste lang tråd. Så trinnene nedenfor forteller deg hvordan du sletter de lagrede meldingene på Snapchat.

Slett lagrede meldinger på Snapchat

Slik sletter du lagrede meldinger på Snapchat

Trinn 1.
Trykk lenge på den individuelle lagrede meldingen og den dristige stylingen tilbake til det normale.
Trinn 2.
Etter å ha markert den lagrede meldingen, lukker du Snapchat.
Trinn 3.
Gå inn på Snapchat igjen, så blir meldingen forsvunnet.

Hvis Snapchat-meldingen ikke forsvinner, kan den lagres av den andre kontakten. Og meldingen blir liggende i Snapchat til den andre kontakten ikke lagrer den.

Del 3. Slik sletter du alle samtaler på Snapchat

Å slette meldinger én etter én vil være en lang prosess. Hvis du vil slette hele samtalen på en gang, kan du bruke denne metoden. Vi vil vise deg hvordan du rydder alle samtaler på Snapchat i følgende guide, enten de er de du har sendt eller mottatt.

Slik sletter du Snapchat-meldinger på iPhone Android

Slik sletter du Snapchat-meldinger - Tøm samtaler fra Snapchat-innstillinger

Trinn 1.
Åpne Snapchat-appen og trykk på "Innstillinger" -knappen.
Trinn 2.
Under "KONTOHANDLINGER" -delen velger du "Tøm samtaler".
Trinn 3.
En ny side merket "Clear" skal dukke opp. Du kan se listen over navn på vennene vises i grensesnittet. Du kan slette Snapchat-meldinger etter hverandre ved å trykke på "X". Du bør vite at dette trinnet bare vil fjerne den lokale posten for samtalen.
Trinn 4.
Du kan også velge "Fjern alt" for å slette alle Snapchat-samtaler med ett klikk.

Med bare noen få trykk kan du slette Snapchat-meldinger og samtalelogg på din iPhone eller Android-telefon.

Del 4. Slik sletter du AI-historikken din

Siden integreringen av My AI lagrer Snapchat all interaksjon du har med chatboten, inkludert bilder du har sendt og steder du har diskutert. For å opprettholde fullstendig personvern i dag må du slette denne spesifikke databasen separat fra dine vanlige chatter. Her er de detaljerte trinnene:

Trinn 1.
Trykk på profilikonet ditt for å gå inn i Snapchat-innstillingene dine (tannhjulikonet).
Trinn 2.
Bla ned til «Fjern data».
Trinn 3.
Trykk på «Slett mine AI-data».
Trinn 4.
Bekreft ved å trykke på «Bekreft».
Slett mine Snapchat Ai-bildedata

Del 5. Slik sletter du alle Snapchat-meldinger permanent

Med metoden over kan du enkelt slette Snapchat-meldinger på iPhone / Android. Det er imidlertid nødvendig å nevne at du ikke kan fjerne Snapchat-samtaleloggen på den måten. Du kan fremdeles finne mange spor av Snapchat som lagrede filer, videoer, bilder og mer på enheten din. Her anbefaler vi den profesjonelle hjertelig Snapchat viskelær for å hjelpe deg med å rydde opp meldingene på Snapchat. Du kan gratis laste ned den og prøve.

Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Gratis nedlastingFor macOS

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Trinn 1.
Start Snapchat Eraser. Last ned og installer iPhone Cleaner gratis på datamaskinen din. Kjør den, og koble deretter iPhonen din til den med en Lightning USB-kabel. For at datamaskinen raskt skal gjenkjenne denne iOS-enheten, må du trykke på "Stol på" på iPhone-skjermen.
Koble til iPhone
Trinn 2.
Skann ut data. Du kan se iPhone-lagringen din. Klikk deretter på "Hurtigskanning"-knappen for å skanne ut plassen for opprydding.
Quick Scan
Trinn 3.
Avinstaller app. Du kan slette søppelfiler, avinstallere apper, slette store filer eller rydde opp i bilder. For å slette Snapchat-meldinger kan du klikke på «Slett»-knappen ved siden av alternativet «Avinstaller apper».
Gratis opp plass
Trinn 4.
Slett Snapchat-meldinger. Finn Snapchat-appen, og klikk på "Avinstaller"-knappen ved siden av den for å slette Snapchat-appen og slette Snapchat-meldinger på iPhone.
Vis applikasjoner

Etter en stund vil også alle Snapchat-meldingene bli fjernet tydelig. Hvis du vil slette andre data på iPhone tydelig, kan du bruke funksjonen "Slett alle data" i iPhone Cleaner.

Del 6. Vanlige spørsmål om sletting av Snapchat-meldinger

Hvor lenge forblir lagrede meldinger på Snapchat?

Hva skjer med lagrede meldinger når du sletter Snapchat?

Hvordan finner jeg slettede Snapcaht-kontoer?

Nei. Du kan ikke finne en slettet Snapchat-konto tilbake. Når du sletter Snapchat, vil alle data også bli slettet.

Konklusjon

«Å forsvinne» betyr ikke alltid «borte». Enten du angrer sendingen av en Snap, sletter minnene dine eller tømmer Mine AI-data, krever det å holde seg privat en proaktiv tilnærming. Ved regelmessig tømmer Snapchat-cachen din og ved å bruke langt trykk > Slett-funksjonen kan du effektivt minimere ditt digitale fotavtrykk. For et "kjernefysisk alternativ" før du selger en enhet, sørger et profesjonelt verktøy som Aiseesoft iPhone Cleaner for at det ikke finnes skjulte datafragmenter igjen. Start med disse trinnene i dag for å holde Snapchat-opplevelsen din virkelig flyktig.

Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Gratis nedlastingFor macOS

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår
iPhone Cleaner eske

iPhone Cleaner kan rydde opp ubrukelige data på enheten din selektivt. Du kan også bruke den til å tørke av dine private data og holde iPhone / iPad / iPod Touch rask og trygg.

Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Gratis nedlastingFor macOS

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Tilbake til toppen