Ultimate guide for hvordan du slår av skjermtid

Januar 10, 2024Ashley Mae

Du kan aktivere Skjermtid for å registrere og samle informasjon om hvordan du bruker en Apple-enhet. Den gir deg sanntidsrapporter som viser tiden din på iPhone/iPad. Den lar deg også sette nedetid, app- og kommunikasjonsgrenser og andre du vil administrere. Vet du hvordan du deaktiverer skjermtid og slår av begrensninger på en iPhone eller iPad?

Dette innlegget vil guide deg til slå av skjermtid på iPad og iPhone om du har angitt et passord. Du kan lære å kvitte deg med skjermtidsbegrensninger selv om du ikke husker passordet.

Slå av skjermtid på iPad

Del 1. Slik slår du av skjermtid på iPad og iPhone uten passord

Hvis du ikke kjenner passordet og ikke kan endre skjermtid via Apple ID, kan du gå til den kraftige Aiseesoft iPhone Unlocker for å deaktivere skjermtid på iPad og iPhone. Den har en individuell skjermtidspassordfjerner for å hjelpe deg med å slå av begrensninger. Før du fjerner skjermtidslåsen, sørg for at du har installert den nyeste iTunes på datamaskinen for å skanne iPad eller iPhone. I mellomtiden, slå av Finn min på enheten din; ellers vil den slette alle iPhone-dataene.

iPhone Unlocker

Nedlastinger

iPhone Unlocker - Fjern passordkode for skjermtid

  • Omgå skjermtidspassordet og slå av restriksjoner trygt.
  • Gjenopprett skjermtidspassordet på iPad og iPhone når du glemmer det.
  • Fjern Apple ID og tørk 4/6-sifret passord, Face ID og Touch ID.
  • Bli kvitt MDM (Mobile Device Management) fra iPhone/iPad.
Trinn 1.
Dobbeltklikk på nedlastingsknappen ovenfor og følg instruksjonene for å gratis installere denne skjermtidspassordfjerneren. Den er kompatibel med Mac- og Windows 11/10/8/7-datamaskiner. Åpne den og velg Skjermtid funksjonen.
Trinn 2.
Klikk på Start knappen og koble iPad eller iPhone til den via en standard USB-kabel for lys. Du må trykke Stol på denne datamaskinen for å hjelpe datamaskinen å gjenkjenne den. Trykk på Start igjen for å fortsette.
Trinn 3.
Etter vellykket tilkobling bør du følge instruksjonene på skjermen for å fjerne passordet for skjermtid fra iOS-enheten din. Denne operasjonen slår av skjermtidsbegrensninger på iPad eller iPhone.
Slå av skjermtid uten passord

I tillegg til skjermtid, kan denne anbefalte iPhone Unlocker hjelpe deg med å tørke det glemte passordet til tilgang til en låst iOS-enhet. Dessuten lar den deg fjerne Apple ID og passord på en sikker måte. Du kan også bruke den til å fjerne MDM og gjenvinne alle funksjonene til iPhone/iPad uten begrensning. Den er spesielt utviklet for å håndtere ulike situasjoner som glemmer passord. Du kan gratis laste ned iPhone Unlocker og prøve.

Del 2. Slik slår du av skjermtid på iPad, iPhone og iPod med passord

Apple lar deg bruke en skjermtidskode for å sikre at bare du kan endre innstillingene og administrere ulike grenser. Vanligvis oppretter du et passord for skjermtid for å angi innhold og personvernbegrensninger for barnets enhet. Hvis du kjenner passordet, kan du følge trinnene nedenfor for å slå av skjermtid på en iPad eller iPad.

Vanlig måte å deaktivere skjermtid

Trinn 1.
Åpne innstillinger app på iPad eller iPhone og gå til Skjermtid.
Trinn 2.
Vennligst bla ned til bunnskjermen for å finne Slå av skjermtid alternativet og trykk på det. Skriv inn passordet når det ber deg om å deaktivere skjermtid med letthet. Trykk på Slå av skjermtid igjen for å bekrefte operasjonen.
Slå av skjermtid på iPad med passord

Endre passordet for skjermtid og slå av skjermtid

Hvis du har glemt passordet for skjermtid, kan du velge å endre passordet og deretter deaktivere skjermtid. For å utføre en gjenoppretting av skjermtidspassord, skriv inn Apple-ID-en og tilhørende passord.

Trinn 1.
Angi Skjermtid grensesnitt fra Innstillinger-appen. Trykk på Endre skjermtidens passkode og velg Change Screen Time Passcode igjen. Siden du ikke kjenner det gamle passordet, trykker du på Glemt passord å gå videre.
Endre skjermtidens passkode
Trinn 2.
Skjermtid passordgjenoppretting grensesnitt, skriv inn Apple ID og passord. Trykk på OK i øvre høyre hjørne for å opprette et nytt passord for skjermtid. Etter det kan du bruke det nye passordet for å enkelt slå av skjermtid.
Skjermtid passordgjenoppretting

Del 3. Slik deaktiverer du skjermtid ved å tilbakestille alt innhold og innstillinger

Når du vil omgå eller deaktivere skjermtid på en iPad eller iPhone, kan du bruke fabrikkinnstillingsmetoden. Du kan tilbakestille alt innhold og innstillinger for å slå av skjermtid. Du kan ta følgende veiledning for å slå av begrensninger ved å tilbakestille.

Trinn 1.
Gå til Innstillinger-appen, trykk general, velg deretter Overfør eller tilbakestill iPhone/iPad.
Trinn 2.
Velg Slett alt innhold og alle innstillinger og trykk på Fortsett knapp. Deretter bør du angi iPhone-passordet og Apple ID-passordet for å fortsette.
Slett alle innholdsinnstillinger for å slå av skjermtid

Etter å ha tilbakestilt alt innhold og innstillinger, vil iOS-enheten din gå tilbake til en ny tilstand. Du kan sette den opp med en nyopprettet Apple-konto for å deaktivere skjermtid og slå av begrensninger.

Del 4. Vanlige spørsmål om hvordan slå av skjermtid

Hvordan lage et passord for skjermtid?

Apple tilbyr en praktisk måte å administrere ulike skjermtidsinnstillinger. Du kan gå til Innstillinger-appen på iPhone eller iPad, velge alternativet Skjermtid og deretter trykke på Bruk skjermtidskode for å angi et 4-sifret passord for skjermtid. Neste gang du skal bruke skjermtid, bør du angi passordet først.

Hvordan slår du av begrensninger på en iPad?

Du kan deaktivere innholds- og personvernbegrensninger for enkelt å slå av begrensninger på en iPad. Du kan få tilgang til den fra Skjermtid i Innstillinger-appen. Når du går inn i grensesnittet for innholds- og personvernrestriksjoner, har du lov til å sjekke iTunes- og App Store-kjøp, tillatte apper, innholdsrestriksjoner og mer. Skriv inn passordet ditt for å slå av alle begrensninger hvis du blir bedt om det.

Kan jeg logge av iCloud for å slå av skjermtid?

Nei. Det er en vanskelig måte å deaktivere skjermtid i iOS 14 ved å logge ut av iCloud som er delt på internett. Uansett om du bruker iOS 17/16/15/14/13, vil iCloud Logg ut-knappen være nedtonet hvis du har aktivert Skjermtid. Meldingen sier at det ikke er mulig å logge ut på grunn av restriksjoner. Du må først slå av skjermtid og logge ut av iCloud-kontoen din.

konklusjonen

Dette innlegget har hovedsakelig diskutert deaktivering av skjermtid på en iPad eller iPhone. Du kan få en detaljert veiledning til slå av skjermtid med eller uten passord. Dessuten kan du lære å bruke og endre skjermtidspassordet og administrere ulike innstillinger. Hvis du fortsatt har spørsmål om skjermtid, vennligst legg igjen en melding i kommentarfeltet.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.9 / 5 (basert på 466 stemmer)Følg oss på

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår
iPhone Unlocker eske

For å fikse iPhone-skjermen låst, kan tørke passordfunksjon hjelpe deg mye. Og du kan også fjerne Apple ID eller skjermtidpassord.

Tilbake til toppen