Hvis du vil gjenopprette de slettede dataene, bør du ikke koble til og synkronisere enheten med iTunes etter å ha mistet data. Sikkerhetskopifilene blir oppdatert og de tapte dataene blir overskrevet når du synkroniserer en enhet med iTunes. I dette tilfellet kan ikke de slettede filene gjenopprettes av programmet.
For Windows
For Mac
PDF-løsninger
Data Manager
Andre verktøy
Gratis online løsninger
Gratis bildeverktøy
Desktop freeware
