En guide til WhatsApps Slett for alle-funksjon

Juni 12, 2024Andrew Miller

Står du i en situasjon der du sender en melding til feil person, deler sensitiv informasjon ved et uhell eller staver noe avgjørende feil?

WhatsApp-sletting for alle gir en ny sjanse til å redde deg og potensielt unngå forlegenhet eller forvirring. Dette innlegget vil veilede deg til å vite mer om funksjonen for tilbaketrekking av meldinger. Du kan utforske dens muligheter og begrensninger.

Whatsapp-sletting for alle

Del 1. Hva gjør WhatsApp sletter for alle

WhatsApps Slett for alle-funksjon er spesialdesignet for å fjerne sendingen av meldingene du allerede har sendt. Den lar deg fjerne en melding fra både chatten og mottakerens chat. Denne funksjonen kan trekke tilbake en sendt melding i en individuell chat eller gruppechat. Når meldingen er fjernet for alle, vil den bli erstattet med en melding som sier Denne meldingen ble slettet.

Whatsapp-sletting for alle-forespørsel

Det er ganske vanlig å sende meldinger med faktafeil. Slett for alle lar deg slette disse feilene og sende en korrigert versjon. Hvis du ved en feiltakelse sender meldingen til feil person, eller meldingen inneholder sensitiv informasjon, kan WhatsApp Delete for Everyone bidra til å forhindre sjenanse eller minimere meldingsspredningen.

Whatsapp-sletting for alle-funksjon

Som du kan se ovenfra har du omtrent to dager på deg til å slette en melding for alle. Men hvis mottakeren allerede har sett meldingen eller de ikke bruker den nyeste versjonen av WhatsApp, kan det hende at slettingen ikke fungerer. Dessuten trenger enheten deres en aktiv internettforbindelse.

WhatsApps Slett for alle-funksjon støtter også gruppechatter. Som gruppeadministrator har du ekstra makt til å slette meldinger sendt av andre medlemmer. I så fall kan du bedre kontrollere informasjonsflyten innad i gruppen. Du kan også raskt fjerne sensitiv informasjon, upassende innhold eller rydde opp i samtaler.

Hvordan få tilgang til og bruke Slett for alle på WhatsApp

Åpne WhatsApp og finn chatten som inneholder meldingen du ønsker å trekke tilbake. Trykk og hold meldingen, og trykk deretter på søppelbøtteknappen i menylinjen. I noen WhatsApp-versjoner for Android kan du trykke på de tre prikker-knappen og deretter velge Slett. Velg Slett for alle for å bekrefte operasjonen. Denne WhatsApp-meldingen vil bli fjernet fra både chatten din og mottakerens chat.

Bruk Whatsapp Delete for alle Android

Som jeg nevnte ovenfor, som gruppeadministrator kan du slette meldinger sendt av et annet gruppemedlem. Du kan bruke lignende trinn for å fjerne upassende innhold og opprettholde orden. Når du har utført Slett for alle-operasjonen, vil kildemeldingen bli erstattet med: Denne meldingen ble slettet av admin [adminnavn].

Del 2. Slik gjenoppretter du feilaktige slettede meldinger fra WhatsApp

For disse feilaktig slettede WhatsApp-meldingene har du fortsatt en sjanse til å få dem tilbake, spesielt når du har rettighetene sikkerhetskopifil. Gjenoppretting av WhatsApp-chatter avhenger sterkt av om du har en sikkerhetskopi på plass

Gjenopprett feilaktige slettede meldinger fra en WhatsApp-sikkerhetskopi

Hvis du har en passende WhatsApp-sikkerhetskopi som inneholder de slettede meldingene, kan du enkelt gjenopprette dem ved å installere appen på nytt og gjenopprette dem fra sikkerhetskopien.

Du kan bruke den vanlige måten å avinstallere WhatsApp fra din Android-telefon eller iPhone. Installer den deretter på nytt fra appbutikken. Logg på kontoen din og koble telefonnummeret ditt til WhatsApp igjen. Når du blir bedt om å gjenopprette chatteloggen fra en sikkerhetskopi, velger du sikkerhetskopifilen som inneholder de slettede meldingene. Trykk på Gjenopprett for å gjenopprette dem.

Gjenopprett Whatsapp fra Google Drive til Android

Sikkerhetskopier WhatsApp-meldingene dine til en datamaskin

Aiseesoft WhatsSync er en populær WhatsApp-chatoverføring som kan hjelpe deg med å sikkerhetskopiere meldinger og media til en Windows-PC eller Mac. Dessuten lar det deg kopiere WhatsApp-samtaler direkte fra en telefon til en annen. Når du mister noen viktige WhatsApp-meldinger, kan du også stole på at den gjenoppretter dem fra sikkerhetskopier.

Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Last ned og åpne WhatsSync på datamaskinen din. For noen verdifulle chatter kan du koble til telefonen og deretter velge sikkerhetskopieringsfunksjonen. Som du kan se, lar den deg også overføre WhatsApp-data mellom enheter og gjenopprette chatter fra en sikkerhetskopifil.

Sikkerhetskopier Whatsapp-data

Del 3. Vanlige spørsmål om WhatsApp Delete for Everyone

Kan administratoren slette WhatsApp-meldinger for alle etter fristen?

Nei. WhatsApp lar administratorer slette meldinger for alle innen to dager. Etter at fristen har gått ut, kan ikke administratorer slette meldinger for alle.

Når du sletter en melding på WhatsApp, kan andre se den?

Du har to alternativer for å slette meldinger på WhatsApp: Slett for meg og Slett for alle. Slett for meg-funksjonen vil bare fjerne meldingen fra chattevinduet ditt. Mottakeren eller andre medlemmer på bakken vil fortsatt se meldingen. På den annen side vil Slett for alle slette meldingen for alle i chatten. Bare gruppeadministratoren har lov til å slette meldinger sendt av andre medlemmer.

Sletter forsvinnende meldinger for alle på WhatsApp?

Ja, forsvinnende meldinger slettes for alle på WhatsApp. Men du bør vite at disse forsvinnende meldingene kun gjelder nye meldinger som sendes etter at funksjonen er aktivert i en chat. Etter den valgte tidsrammen som 24 timer, 7 dager eller 90 dager, forsvinner meldinger for alle. Utvekslede meldinger vil forbli synlige.

konklusjonen

Etter å ha lest denne artikkelen håper jeg du kan vite mer om WhatsApp-sletting for alle trekk. Ved å forstå dens fordeler og begrensninger, kan du bruke den på en ansvarlig måte og fremme bedre kommunikasjon. Du bør unngå å bruke WhatsApp Delete for Everyone ofte. Ellers kan det reise spørsmål hos mottakeren. Vær oppmerksom på hva du sender i utgangspunktet og dobbeltsjekk mottakeren før du trykker på send.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.8 / 5 (basert på 106 stemmer)Følg oss på

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår

Gjenopprett WhatsApp

1.1 WhatsApp-utvinning 1.2 Gjenopprett slettede WhatsApp-meldinger 1.3 Gjenopprette slettede WhatsApp-chat 1.4 Gjenopprett WhatsApp-meldinger Android 1.5 Gjenopprett WhatsApp Chat-historie Samsung 1.6 Gjenopprett WhatsApp-videoer / bilder Android 1.7 Gjenopprett WhatsApp-meldinger på ny iPhone 1.8 Gjenopprett WhatsApp fra Google Drive til iPhone 1.9 WhatsApp Sikkerhetskopiering og gjenoppretting 1.10 Gjenopprett WhatsApp fra iCloud
WhatsSync Whatssync Windows

Et effektivt WhatsApp-overføringsverktøy som raskt sikkerhetskopierer og synkroniserer alle WhatsApp-chatter, video/lyd, filer, klistremerker og mer på tvers av iOS/Android-enheter og nettskytjenester.

Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Tilbake til toppen