Slik sletter du WeChat-kontakter på iPhone eller Android

Kan 20, 2021Nicole Jones

WeChat har blitt mer og mer populært som en primær app for direktemeldinger, som har rundt 700 millioner aktive brukere over hele verden. Hvis du har brukt denne appen, vil du oppdage at alle meldingene og kontaktene vil ta opp mye plass i mobiltelefonen din. Når du bestemmer deg for å slette noen av WeChat-kontaktene du sjelden kommer i kontakt med eller noen som er fremmede for deg, for å frigjøre mer plass på iPhone eller Android, lurer du kanskje på hvordan dette kan gjøres. I dette innlegget vil vi introdusere hvordan du sletter WeChat-kontakter på iPhone eller Android, og vil også fortelle forskjellen mellom å slette og blokkere noen i WeChat. Dessuten er det også viktig å slette WeChat-data permanent fra iPhone etter at du har slettet WeChat-kontakter og meldinger.

Slett WeChat-kontakter

Del 1. Forskjell mellom Slett og blokker WeChat-kontakter

Hvis du ikke ønsker å motta meldinger fra noen lenger, kan du slette ham/henne fra WeChat-kontakter eller blokkere ham/henne fra å sende meldinger til deg. De to handlingene har lignende funksjon, så hva er forskjellen mellom slett og blokkering?

Hvis du sletter noen fra WeChat-kontakter, vil chatteloggen også bli fjernet helt. Og når kontakten er slettet, kan du ikke reversere denne handlingen. Hvis du ombestemte deg senere, må du legge ham/henne til igjen ved å søke etter hans/hennes WeChat-ID og sende en venneforespørsel på nytt. Så hvis du sørger for at du ikke vil motta meldinger fra noen for alltid, og du ikke vil legge ham/henne til igjen, kan du slette ham/henne fra WeChat-kontaktene dine permanent.

Hvis du legger til noen på blokkeringslisten, vil han eller hun ikke kunne kontakte deg på noen måte, og de vil ikke bli varslet om at de er blokkert. Men hvis du har vennebekreftelse satt til "på", når de prøver å kontakte deg for første gang, vil de vite det fordi de vil motta en påminnelsesmelding som "Beskjeden er sendt, men avvist av mottakeren." Hvis du setter vennebekreftelse som "av", vil den blokkerte WeChat-vennen kunne sende deg meldinger som normalt, og de vil ikke vite at de har blitt blokkert. Du kan fjerne den blokkerte personen fra blokkeringslisten hvis du vil snakke med ham/henne senere. Så denne handlingen er reversibel.

Blokker WeChat-kontakter

Del 2. Slik sletter / blokkerer WeChat-kontakter på iPhone / Android

Det er enkelt å bli kvitt en WeChat-kontakt på iPhone eller Android, bare følg trinnene nedenfor.

Trinn 1.
Åpne WeChat-appen på din iPhone eller Android-enhet og trykk på "Kontakter" nederst på skjermen.
Trinn 2.
Naviger for å finne kontakten du vil slette, og trykk på den for å gå inn på profilsiden hans.
Profil
Trinn 3.
Trykk på "..." fra øverste høyre hjørne og velg alternativet "Slett". Etter at du har bekreftet å slette kontakten, vil de tilknyttede chattene også bli fjernet fra din WeChat.
Delete

Det er også enkelt å blokkere en WeChat-venn på iPhone eller Android, sjekk trinnene nedenfor.

Trinn 1.
Åpne WeChat-appen på din iPhone eller Android.
Trinn 2.
Trykk på Kontakter og naviger til kontaktnavnet du vil blokkere.
Trinn 3.
Trykk på det kontaktnavnet for å gå inn på profilsiden hans eller hennes, trykk på "..."-knappen og slå på blokkeringsalternativet.
Blokker

Hvis du vil fjerne en venn fra blokkeringslisten, gå til Meg > Innstillinger > Personvern og trykk på Blokkert liste, trykk på WeChat-vennens navn for å åpne profilen hans/hennes, og trykk deretter på "..."-knappen øverst til høyre hjørne for å slå av blokkeringsalternativet. Da vil personen bli fjernet fra blokkeringslisten.

Blokkert liste

Del 3. Hvordan slette WeChat-data fra iPhone permanent

Manuelt slettede WeChat-kontakter og chattehistorikk er fortsatt tilgjengelig fordi WeChat-datafragmentene fortsatt er igjen på harddisken. Så hvis du ikke vil at personvernet ditt skal lekke, bør du bruke et WeChat-dataviskere for å slette WeChat-kontaktene dine permanent og gjøre dem definitivt uopprettelige. For å slette WeChat-kontaktfragmenter på iPhone, anbefaler vi at du bruker FoneEraser.

FoneEraser

Nedlastinger

Aiseesoft FoneEraser

  • Slett data som Kalender, WeChat-data, kontakter, tekstmeldinger / iMessages, samtalehistorikk, notater og mer på iPhone / iPod / iPad for å beskytte personvernet.
  • Tilbudt tre slettingsnivåer valgfritt.
  • Kunne slette flere iOS-enheter samtidig.
  • Støtt iOS 13/14.

Fremgangsmåte for å slette WeChat-data permanent på iPhone

Trinn 1.
Last ned, installer og start FoneEraser på datamaskinen din. Koble din iPhone til datamaskinen med en USB-kabel, vent sekunder på dette iOS-data slettingsverktøyet for å oppdage iPhone automatisk.
Koble
Trinn 2.
Når din iPhone er oppdaget, velger du slettingsnivået fra Lav, Midt og Høy i henhold til ditt krav. Hvis du vil tørke iPhone helt, så Høy nivå anbefales. Når du har valgt slettingsnivået, klikker du Start knapp.
velg Slettingsnivå
Trinn 3.
Vennligst skriv inn 0000 og klikk Slett å slette WeChat-kontaktfragmenter og cacher samt annen privat informasjon fra iPhone permanent og grundig.
Bekreft sletting av alle data

Vent en stund, og alle WeChat-data vil bli slettet fra din iPhone uten noen mulighet for å bli gjenopprettet.

Del 4. Vanlige spørsmål om sletting av WeChat-kontakter

1. Hva skjer hvis du sletter en kontakt på WeChat?

Hvis du sletter kontakten på WeChat, vil samtalen du har med ham / henne bli fjernet fra samtalelisten. Og samtidig vil han / hun bli fjernet fra kontaktlisten din.

2. Hvordan kan jeg gjenopprette slettet kontakt fra WeChat?

Hvis du sletter noen på WeChat, kan du legge til vennen din ved å søke på hans/hennes telefonnummer, eller så kan du ikke det gjenopprette den slettede kontakten på Android eller iPhone med mindre du legger ham/henne til igjen. WeChat ID. Du kan også bruke QR-koden for å legge til ham/henne.

3. Hvordan rapporterer jeg noen på WeChat?

Gå til kontakter og velg den du vil rapportere. Trykk på trepunktsikonet øverst til høyre. Finn Report og velg deretter grunnen til at du vil rapportere ham / henne.

konklusjonen

I denne artikkelen introduserte vi ikke bare hvordan du sletter WeChat-kontakter fra iPhone eller Android-enhet, men forteller også forskjellen mellom å slette og blokkere en WeChat-kontakt. Så du kan bedre bestemme om du vil slette eller blokkere en WeChat-venn eller slette en WeChat-kontakt i henhold til ditt virkelige behov. Ikke glem å slette WeChat-datafragmenter etter at du har slettet WeChat-kontakter manuelt.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.7 / 5 (basert på 216 stemmer)Følg oss på

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår

WeChat

Hvordan flytte WeChat-historie Gjenopprett slettede iPhone WeChat Gjenopprette Wechat-konto WeChat kan ikke sende melding Slett Wechat Kontakter iPhone Android Send filer via WeChat Slett WeChat-konto iPhone
MobieSync eske

Den profesjonelle iPhone / Android-databehandleren og overføringen for å overføre forskjellige filer mellom iOS / Android-telefon og datamaskin og mellom to mobiltelefoner med ett klikk.

Tilbake til toppen