Slik sletter du TikTok-kontoen din permanent på iPhone/Android

Januar 07, 2022Ashley Mae

Selv om TikTok har blitt en utbredt sosial medieplattform, er det mange grunner til at noen ønsker det slette hans eller hennes TikTok-konto. For eksempel har noen brukere bekymringer om personvern. Dessuten mener en del av foreldrene at kortformede videoer kan gjøre barnas oppmerksomhetsspenn. Hvis du er klar til å bestemme deg for å unnslippe TikTok, vil du finne at denne veiledningen er nyttig. Alt du trenger å gjøre er å følge trinnene nedenfor.

Slett TikTok-konto

Del 1: Slik sletter du TikTok-konto

Før du sletter TikTok-kontoen, er det noen ting som er viktige:

1. Alle videoene dine blir slettet permanent. Derfor bør du ta en sikkerhetskopi og lagre videoene dine andre steder. 

2. Når en konto er slettet, vil den bli deaktivert i 30 dager, og deretter vil innholdet og kontoen din bli fjernet. I løpet av perioden kan du aktivere den på nytt.

3. Sletting av TikTok-kontoen vil ikke rydde opp i videoene du har lastet ned til minnet.

I det følgende legger vi ut hele prosessen for sletting av TikTok-kontoen din på mobil og datamaskin.

Slik sletter du TikTok-konto på mobil

Slett konto
Trinn 1:
Start TikTok-appen fra startskjermen eller appskuffen, logg på kontoen din.
Trinn 2:
Gå til profilskjermen ved å trykke på Me på bunnen. trykk meny knappen med et ikon med tre prikker øverst til høyre for å gå inn i Personvern og innstillinger skjermen.
Trinn 3:
Trykk på Administrer kontoen min alternativet, og trykk på Slett konto knappen nederst. Trykk på Send kode knapp. Når du blir bedt om det, skriv inn telefonnummeret som er knyttet til kontoen din.
Trinn 4:
Angi Bekreftelseskode som du mottok, og trykk på Fortsett. Les meldingen, og trykk på Slett konto knapp. Til slutt, trykk Delete for å bekrefte det.

Slik sletter du TikTok-konto på datamaskin

Trinn 1:
Besøk TikTok-nettstedet i nettleseren din, og logg på kontoen din.
Trinn 2:
Trykk på profil bilde, og velg innstillinger alternativet på hurtigmenyen.
Logg Inn
Trinn 3:
Gå til Administrer konto fanen fra venstre side, finn Kontokontroll på høyre side, og klikk på Delete knapp.
Slett konto-PC
Trinn 4:
Når du får bekreftelsessiden, les advarslene og klikk Fortsett. Slå den Send kode tast inn den 4-sifrede koden etter mottak, og klikk Slett konto.

Del 2: Slik sletter du TikTok-data permanent

Selv om du sletter TikTok-kontoen, er appbufferen og nedlastede videoer fortsatt på iPhone-minnet. Heldigvis, Aiseesoft FoneEraser kan hjelpe deg med å slette dem alle og beskytte personvernet ditt uten tekniske ferdigheter.

FoneEraser

Nedlastinger

Aiseesoft FoneEraser – Beste TikTok-datarenser

  • Skann TikTok-cache og korte videoer for sletting.
  • Avinstaller TikTok-appen etter kontosletting.
  • Beskytt filene og dataene dine på iPhone.
  • Tilgjengelig for nesten alle iPhones og iPads.

Slik sletter du TikTok-data på iPhone

Trinn 1: Koble til iPhone
Start den beste TikTok-datarenseren etter at du har installert den på datamaskinen din. Koble iPhone til den samme datamaskinen med en Lightning-kabel. Programvaren vil oppdage håndsettet umiddelbart. For iOS 13 og nyere, skriv inn passordet ditt for å tillate tilkoblingen.
Koble enheten til datamaskinen
Trinn 2: Skann etter TikTok-videoer
Velg Frigjør plass fanen helt til venstre, og klikk på Quick Scan for å se etter ubrukelige data på iPhone-minnet. 
Quick Scan
Trinn 3: Slett TikTok-data
Gå deretter til Avinstaller applikasjoner underfanen, velg TikTok-appen og trykk Avinstaller. Bytt til Slett store filer underfanen, sjekk TikTok-videoene du vil slette, og klikk Slett knapp. Vent til prosessen er ferdig og koble fra iPhone.
Slett store filer

Du kan forresten også bruke dette verktøyet til å tøm TikTok-cacher, og frigjør enheten.

Del 3: Vanlige spørsmål om sletting av TikTok-konto

Hvordan sletter du TikTok-kontoen din uten å vente 30 dager?

Ifølge TikTok vil kontoen din forbli inaktiv i 30 dager etter at du har slettet den. Dette gjøres slik at brukerne kan gjenopprette kontoene sine hvis de tror de har gjort en feil. Derfor kan du ikke slette kontoen din uten å vente.

Kan jeg slette andres TikTok-konto?

Du kan ikke slette en TikTok-konto uten å få tilgang til den tilknyttede e-posten eller telefonnummeret. Det betyr at du kan slette hvem som helsts konto hvis du har tilknyttet e-post eller telefonnummer, som brukes til å motta bekreftelseskoden.

Hvorfor kan jeg ikke slette TikTok-kontoen?

Først bør du logge på kontoen din for å slette den. Dessuten må kontoen din fungere normalt. 

konklusjonen

Når du leser guiden vår, bør du forstå hvordan du sletter TikTok-kontoen din, og hva som skjer etter at du har slettet den. Noen ganger må du fjerne kontoen din fra sosiale medier hvis det har negative konsekvenser for livet eller arbeidet ditt. Dessuten anbefalte vi også den beste måten å rydde opp i de nedlastede videoene, Aiseesoft FoneEraser. Hvis du støter på andre problemer relatert til dette emnet, kan du gjerne kontakte oss ved å legge igjen meldingen din under dette innlegget.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.9 / 5 (basert på 165 stemmer)Følg oss på

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår
Blu-ray-spiller eske

Blu-ray Player er en kraftig spiller som kan spille Blu-ray-plate, Blu-ray-mappe, DVD-plate / mappe / ISO-fil, og fungere som en vanlig mediaspiller for alle HD / SD-videofiler.

Tilbake til toppen