4 måter å tørke alt på iPhone 12/11 / XS / XR / X / 8/7

Før du klargjør iPhone for salg, hva er det du må gjøre? Slik sletter du alt på iPhone? Hva er den beste måten å gjøre din sakte bevegelige iPhone raskere som den nye? Svaret er definitivt å slette alt fra din iPhone. Hvis du leser denne artikkelen, kommer du til rett sted. Ja, vi vil dele tre måter å tømme alt på din iPhone i følgende beskrivelse.

Slett alt på iPhone

Del 1. Slett alle data og innstillinger på iPhone

Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger på iPhone. Skriv inn iPhone-passordet ditt for å bekrefte operasjonen, så trenger du noen minutter for å finne iPhone tilbakestilt til fabrikkinnstillingene.

Tilbakestill iPhone uten datamaskin

Denne måten er den vanlige måten å tømme alt på en iPhone. Imidlertid er denne måten å slette alt permanent? Blir ikke dataene dine på iPhone gjenopprettet? Ikke akkurat, hvis du laster ned noen gjenopprettingsverktøy, finner du dine iPhone-data kan fremdeles gjenopprettes. Så du kan spørre om det er noen måte å fjerne all data og historikk fra iPhone permanent og grundig? Ja, fortsett å lese, så får du løsningene.

Del 2. Fjern alt på iPhone permanent

For å sikre at dataene dine ikke kan gjenopprettes etter at du bestemmer deg for å selge iPhone, trenger du profesjonell programvare for data viskelær iPhone Cleaner for å slette alle dataene på iPhone med ett klikk.

Sjekk følgende diagram for å se hva som kan slettes av iPhone Cleaner:

Støttede data Støttet enhet
Kontakter, Påminnelse, Tekstmeldinger, iMessages, Safari Bookmark, Safari History, Call History, WhatsApp, Calendar, App Document, Music, Videos, iBooks, Podcast, iTunes U, Voice Memo, Ringtones, Audiobooks, Music Videos, TV Shows, Settings , Appbilder, appvideoer, applyd iPhone 12 Pro Max / 12 Pro / 12/12 mini, iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPod touch, etc.
Trinn 1:
Last ned dette rengjøringsverktøyet på datamaskinen. I mellomtiden kobler du iPhone til PC med USB-kabel. Stol på denne datamaskinen på iPhone.
Koble til iPhone
Trinn 2:
Klikk på Slett alle data i venstre panel. Velg slettingsnivå fra Lav, Midt og Høy for å slette data på iPhone.
Slett nivå
Trinn 3:
Enter 0000 og klikk Slett for å fjerne alt fra iPhone. Når du bruker denne programvaren til å slette alt, hadde du bedre sikkerhetskopiere din iPhone, fordi de slettede dataene med iPhone Cleaner ikke blir gjenopprettet.
Slett alle data

Del 3. Slett alt fra iPhone (Jailbreak til Unjailbreak)

Hvis du vil slette alt på iPhone, men glemte iPhone-passord for å låse det opp, kommer du til rett sted her. iOS System Recovery er det nøyaktige verktøyet som hjelper deg å slette alt når iPhone er låst.

Trinn 1:
Start iOS System Recovery på datamaskinen din, og koble samtidig iPhone til PC med USB-kabelen.
Oppdag iPhone
Trinn 2:
Få din iPhone til gjenopprettingsmodus ved å følge tre trinn som bildet har fortalt.
DFU eller gjenopprettingsmodus
Trinn 3:
Velg "Avansert modus"> "Bekreft" for å fylle din iPhone-informasjon som modell, kategori, osv. Du må sørge for at all iPhone-informasjonen din er riktig, ellers vil du ikke laste ned brannvarmen for å fikse iPhone-en din. Etter å ha forberedt all informasjon, klikker du på "Reparer" for å begynne å fikse iPhone til fabrikkinnstillingene.
Reset iPhone

På denne måten kan du slette alt fra din iPhone uten passord.

Del 4. Vanlige spørsmål om å slette alt på iPhone

1. Sletter den nye iPhone sletting?

Nei, å slette den gamle iPhone vil ikke påvirke den nye iPhone. Så du kan slappe av og tørke den gamle enheten lett.

2. Sletter iCloud din iCloud?

Nei, det vil ikke endre iCloud. Om nødvendig kan du koble iPhone til iCloud-kontoen din igjen etter tilbakestilling av fabrikken. Deretter iCloud dine iCloud-sikkerhetskopier til iPhone.

3. Hva skjer hvis jeg slår av iCloud-sikkerhetskopiering?

Da vil den nåværende sikkerhetskopien på iCloud bli slettet. Og det vil deaktivere iCloud Backup-funksjonen.

konklusjonen

Med alle metodene ovenfor kan du enkelt slette alt på iOS-enheten din. Den enkleste måten å slette alt innhold på er å slette alle data og innstillinger på iPhone. Men hvis du vil fjerne dine private filer trygt og selektivt, anbefales iPhone Cleaner. Hvis du fortsatt har spørsmål om å tørke av iPhone, kan du kommentere her. Vi vil svare deg så snart som mulig.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.8 / 5 (basert på 194 stemmer)Følg oss på

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår
iPhone Cleaner eske

iPhone Cleaner kan rydde opp ubrukelige data på enheten din selektivt. Du kan også bruke den til å tørke av dine private data og holde iPhone / iPad / iPod Touch rask og trygg.

Tilbake til toppen