Fjern YouTube se / se historie på fire enkle måter

Med YouTube -seerloggen kan du enkelt finne videoene du har sett nylig, og videoanbefalingene vil også bli forbedret i henhold til YouTube -seerloggen. Vil du administrere eller slette YouTube -historien? Egentlig kan du kontrollere seerhistorikken. YouTube lar deg slette individuell eller hele seerloggen, og sette loggen din på pause for å ikke ta den opp.

Når du har stoppet klokkehistorikken midlertidig, har du ikke tilgang til den når du er frakoblet eller ikke har internettforbindelse. Så du blir anbefalt å sjekke og administrere YouTube-historikken når du logger deg på YouTube-kontoen online og sikre at visningshistorikken vises som forventet. Da kan du slette eller fjerne YouTube-historikken som du vil.

Fjern YouTube Histor

Metode 1. Fjern YouTube-historikken fra datamaskinen (Logget på)

Naviger til klokkehistorikken din mens du logger på YouTube, som inkluderer videoer du har sett i YouTube-appen på iPhone / iPad / Android-telefon, samt youtube.com. Det inkluderer også videoer du har sett på i en YouTube-spiller på andre nettsteder når du logger deg på Google Chrome. Endringer du gjør i visningshistorikken for kontoen din, vises på alle enheter du logger deg på med denne kontoen.

Trinn 1:
Besøk youtube.com, og klikk på "Logg på" -knappen for å logge på YouTube-kontoen. Finn og klikk på Historik-fanen fra venstre menykolonne. Hvis kolonnen ikke vises, kan du trykke på det tre-linjes guideikonet i nærheten av YouTube-logoen.
Fjern YouTube-historikken på datamaskinen
Trinn 2:
Og her kan du finne Seerlogg, Søkehistorikk og kommentarer på videoer. Fjern en video: Trykk "Kryss" til høyre for videodetaljene for å fjerne en enkelt video fra seerloggen din.

Tøm all sehistorikk: Fjern hele sehistorikken med ett klikk.

Pause sehistorikk: Du kan se alle YouTube-videoer mens sehistorikken blir satt på pause for å spille inn. Dette kan påvirke anbefalingene dine for YouTube-videoer.

Metode 2. Fjern YouTube History-skjemaet Mobilside (Logget på)

For å rense YouTube-sehistorikken, er det aller første trinnet å logge på kontoen din og velge "Historikk" -alternativ fra mobilnettstedet. Etter dette må du trykke alternativet "Se historikk". Velg nå alternativet "Fjern fra sehistorikk" fra menyen.

Fjern YouTube-historikk på mobilnettsted

For søkelogg, gå til "Konto"> "Historikk"> "Søkelogg" og klikk på "Tøm all søkelogg" fra kontoen din.

Du kan også velge "Pause se historikk" for å stoppe opptaket av de nylig sett videokuffene.

Metode 3. Fjern YouTube-historikken på iPhone / Android med YouTube-appen

Du kan stole på følgende guide for å fjerne YouTube-visningshistorikken på YouTube-appen.

Trinn 1:
Det fremste trinnet er å starte YouTube-appen på din iPhone eller Android-telefon, og deretter logge på den.
Trinn 2:
Trykk på det trelinjede guideikonet ved siden av det røde YouTube-spillikonet. Etter å ha tappet på den, kan du finne listen over menyelementer. Du må kanskje velge "Innstillinger".
Trinn 3:
Nå kan du velge historikkalternativ fra "Personvern" i innstillingene. Og her har du lov til å fjerne eller pause YouTube-visningshistorikken så vel som søkehistorikken.
Fjern YouTube-historikk på mobil

Metode 4. Ett-klikk for å tømme YouTube-historikken for iPhone

For å tømme YouTube-historikken og frigjøre iPhone-lagringsplass, blir du introdusert med iPhone Cleaner for å hjelpe deg med å gjøre det. Du har lov til å kvitte deg med uønskede data på iPhone, inkludert YouTube-historikken, trygt og permanent.

Trinn 1:
Start iPhone Data Eraser

Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabel og start iPhone Cleaner. Programmet oppdager enheten din raskt.

Koble til iPhone
Trinn 2:
Velg Slett nivå

Gå til fanen "Slett alle data" til venstre. Tre slettenivåer er gitt: Lavt, Middels og Høyt nivå for å overskrive forskjellige tider til slette iPhone-innholdet og innstillingene som du vil.

Slett nivå
Trinn 3:
Begynn å tømme YouTube-historikken

Etter å ha valgt slettenivå, kan du klikke på "Start"-knappen. Deretter skriver du inn "0000" i tekstboksen og klikker på "Slett" for å frigjøre iPhone, inkludert å tømme YouTube-loggen.

Slett alle data

OBS: iPhone Cleaner muliggjør sletting av iPhone-filer og innstillinger med ett klikk, så du bør sikkerhetskopiere iPhone til datamaskinen først.

Vanlige spørsmål om sletting av YouTube-historikk

1. Kan YouTube-historikken spores?

Ja, videoene du har sett og søkeloggen din kan spores av etterretningsbyråer, internettmarkedsførere og til og med noen hackere.

2. Hvordan avinstallerer jeg YouTube fra smart-TV-en min?

Gå til listen over Google-apper og velg YouTube på TV. Velg deretter Fjern tilgang. YouTube bør avinstalleres på TV-en.

3. Oppbevarer Google slettet historie?

Når du tømmer visnings- og søkeloggen din, sletter du bare den lokale historikken som er lagret på datamaskinen din. Det betyr at du ikke kan slette det fra Googles servere.

konklusjonen

Det er det. Har du klart å tømme YouTube se- og søkeloggen ennå? Hvis du har noen bedre forslag, kan du gjerne legge igjen kommentarene dine.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.8 / 5 (basert på 211 stemmer)Følg oss på

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår
iPhone Cleaner eske

iPhone Cleaner kan rydde opp ubrukelige data på enheten din selektivt. Du kan også bruke den til å tørke av dine private data og holde iPhone / iPad / iPod Touch rask og trygg.

Fjern YouTube se / se historie på fire enkle måter