Aiseesoft

FAQ: Hvordan fikser jeg 4104-feil?

Sist revidert: 2017-01-23 07: 22: 14

Tweet

FAQ for følgende produkter:

SkjermopptakerVideo Converter Ultimate Blu-ray-spillerDVD Creator

Svar: Dette skyldes den begrensede lisensen du har. For tiden er de fleste av produktene våre enkeltlisenser, som bare kan brukes på en datamaskin. Vi tar i bruk en enkelt lisens i tilfelle registreringskoden er stjålet og forhindrer brudd på bruken av registreringskoden. Så Reg Code du har er en lisens som bare kan brukes på en datamaskin.


Hvis du endrer eller installerer datamaskinen på nytt, vil det være Feil 4104. Hvis du bruker den på mer enn en datamaskin, vil det være Feil 4104. Du kan ikke bruke den før vi har tilbakestilt den for deg.


error 4104

Hvis du vil bruke programmet på en ny datamaskin, kan vi tilbakestille koden for deg. Men etter tilbakestilling vil koden være ugyldig på den gamle datamaskinen.


Så hvis du endrer eller installerer datamaskinen på nytt, kan vi nullstille den for deg. Og hvis du vil bruke programmet på mer enn én datamaskin, må du kjøpe det igjen. Og som denne situasjonen kan vi tilby 40% rabatt for deg.


Så hvis du har en beslutning om å tilbakestille koden din, ta kontakt med kundeservice: support@aiseesoft.com for å be om tilbakestilling av registreringskoden for deg. Og hvis du bestemmer deg for å kjøpe den igjen, kan du også kontakte kundeservicen og de vil sende deg en spesiell kjøpslink.

Takk for din anmeldelse!

Andre salgsspørsmål
Du kan være interessert i disse varene