4 mulige metoder du bør prøve når du sletter bilder fra iPad

Oktober 20, 2023Louisa White

Sletting av bilder fra en iPad er relativt enkelt, ettersom du kan gjøre det fra Bilder-appen, selv etter at du har tatt et bilde eller opptak. Men i en annen situasjon vil du bli kvitt flere filer samtidig. I noen tilfeller fortsetter de slettede bildene å gå tilbake til galleriet, noe som gjør deg rasende. Heldigvis kan du finne de beste måtene for bildesletting her og det profesjonelle alternativet for å eliminere filer fra både sky og lokal lagring samtidig.

Slik sletter du bilder fra iPad

Del 1. Standardmåten for å slette alle bilder fra iPad

Denne delen viser standardmåter for å fjerne bilder fra iPad. Se hvordan du permanent blir kvitt filene fra Bilder-appen og iCloud.

Slett bilder fra Bilder-appen

Bilder-appen er der alle de fangede og nedlastede bildene oppbevares. Du kan starte med dette enkle trinnet:

Trinn 1:
Hvis du bare trenger å frigjøre plass, husk å sikkerhetskopiere den med iCloud Photos. Se deretter etter Bilder-appen på iPad-en og trykk på den.
Bilder-appen Slå av iCloud
Trinn 2:
Gå til bibliotekmenyen og trykk på Alle bilder for å se alle nylige opptak og nedlastinger.
Trinn 3:
For å slette et enkelt bilde, åpne det og trykk på Trash ikonet fra nedre høyre skjerm. For en massesletting, trykk på Plukke ut og velg bildene du vil fjerne. Trykk deretter på Delete for å bekrefte ditt valg.
Bilder-app Velg Bilder
Trinn 4:
Avslutt Bibliotek menyen og fortsett til Verktøy-delen. Åpne Nylig slettet album og fjern alle bildene.

Slett alle bilder fra iPad via iCloud

Du kan fjerne uønskede bilder fra iCloud-bilder. Denne metoden er et flott alternativ til å slette bilder permanent. Slik gjør du det:

Trinn 1:
Åpne Innstillinger-appen fra iPad og trykk på navnet ditt. Velg iCloud menyen.
Trinn 2:
Velg Administrer kontolagring or Administrere Storage alternativ. Trykk på sikkerhetskopier knapp.
iCloud Administrer lagring Slett bilder iPad
Trinn 3:
Når du velger enhetens navn, fortsett til Bilder-menyen. Derfra velger du filene du vil fjerne. Bekreft de valgte bildene som skal slettes ved å trykke på Slett-knappen.

Del 2. Slik sletter du alle bilder fra iPad, men ikke iCloud

Skytjenesten din muliggjør bildesynkronisering mellom enheter. Dette betyr også at filslettingen gjenspeiles på iPhones eller iPads med samme iCloud-konto. Er det mulig å slette bilder fra kun én enhet? Absolutt ja. Du kan følge demonstrasjonen nedenfor for å få tilgang til iCloud-bilder synkroniseringsalternativ og deaktiver det:

Trinn 1:
Det første du må gjøre er å deaktivere iCloud-bilder fra iPad. Gå til innstillinger og trykk på navnet ditt. Fra Bilder menyen, deaktiver iCloud Bilder alternativet.
Trinn 2:
Hvis du velger Fjern bilder fra iPad alternativet, vil den umiddelbart slette bilder fra enheten. I mellomtiden har Last ned bilder og videoer alternativet vil laste ned filene, og du vil fjerne dem manuelt fra iPad.
Deaktiver iCloud-bilder
Trinn 3:
Du kan også logge ut av iCloud-kontoen for å unngå å slette bilder fra alle enheter. Gå til navnet ditt på innstillingene og trykk på Logg av knapp. Skriv inn passordet når du blir bedt om det, og følg deretter instruksjonene derfra. Fortsett for å slette bildene fra iPad-en.

Del 3. Slik sletter du alle iPad-bilder permanent

Enheten din går tom for lagringsplass, og du vil frigjøre den. Du kan spare tid fra manuell sletting ved å bruke Aiseesoft iPhone-rens. Det er et skrivebordsprogram som kan oppdage uønskede filer fra iPad-en din. Det frigjør mer plass ved å skanne og slette store filer, bilder, videoer, dokumenter og mer, med en umiddelbar økning i enhetshastighet. For enhetens velvære vil det å velge iPhone Cleaner hjelpe deg med å rense søppelfiler enkelt.

iPhone Cleaner

Nedlastinger

Aiseesoft iPhone Cleaner – Slett bilder fra iPhone

  • Slett bilder fra en iPad med en rask skanning.
  • Vis estimert plass brukeren kan frigjøre fra iPad.
  • Slett private data selektivt uten gjenopprettingsalternativ.
  • Best for eksport og komprimering av bilder på iPad/iPhone.
Trinn 1:
Last ned Aiseesoft iPhone Cleaner på datamaskinen din, og fortsett å installere den. Lansering når den er ferdig. Koble til iPaden med en lightning-kabel. Vent til ledeteksten på iPad-en din trykker på Stol knapp.
Aiseesoft iPhone Cleaner Connect-enhet
Trinn 2:
Når enheten er tilkoblet, klikker du på Quick Scan knappen fra programmet. Fortsett til Rydd opp i bilder menyen ved å klikke på Slett knapp. Det vil være to valg for dette alternativet.
Aiseesoft iPhone Cleaner Quick Scan
Trinn 3:
De Sikkerhetskopiering og komprimering alternativet vil komprimere bildene til en plass på opptil 75 %. På den annen side kan du velge Eksporter og slett mulighet for å overføre bildene til datamaskinen og automatisk slette bildene fra iPad.
Aiseesoft iPhone Cleaner Slett private data
Trinn 4:
For andre slettingsløsninger, fortsett til Slett søppelfiler, avinstaller programmer, og Slett store filer menyen og administrer filene dine. Du kan også bruke Slett alle data og Slett private data for å raskt slette data fra iPhone eller iPad.
Aiseesoft iPhone Cleaner Avinstaller appen Slett store filer

Del 4. Slik sletter du alle iPad-bilder med iTunes

Den neste løsningen du bør prøve når de slettede bildene fortsatt er på iPaden din, er via iTunes. Denne metoden krever en Mac eller datamaskin, hvor du kan velge filer som skal slettes. Når du oppfyller kravene, fortsett med disse trinnene:

Trinn 1:
Koble iPad til datamaskinen med en lynkabel. La datamaskinen oppdage enheten som er tilkoblet. Det er også viktig å ha den nyeste iTunes-appen installert.
Trinn 2:
Start iTunes og finn enhetens navn. Gå til Bilder menyen fra venstre del av grensesnittet. Deretter velger du Synkroniser bilder mulighet for å synkronisere filer til datamaskinen.
Trinn 3:
Til slutt, gå til iPad-navnet igjen og åpne Bilder-fanen. Fjern merket for Synkroniser bilder og bekreft det ved å klikke på Påfør knapp. Denne handlingen vil umiddelbart fjerne alle bilder fra iPad.
iTunes Sync Slå av Bruk

Del 5. Vanlige spørsmål om sletting av bilder fra iPad

Hvorfor kan jeg ikke slette iPad-bilder?

Hovedårsaken til at bilder som ikke er slettet, er synkronisert med iTunes eller andre tredjepartsapper. I tillegg til dette er enhetens lagringsplass full. Dermed er det umulig å slette filer. Du kan løse dette ved å slå av iCloud-bilder eller overføre data til en datamaskin.

Hvordan stopper jeg bildene mine fra å synkroniseres til iPaden min?

Åpne Innstillinger-appen på iPad og trykk på navnet ditt. Fra iCloud menyen, velg Bilder alternativ. Slå av Synkroniser denne iPaden alternativet for å slå av iCloud-bilder.

Hvordan slutter jeg å dele bilder mellom iPhone og iPad?

Bortsett fra å slå av iCloud-bilder, kan du også logge ut av iCloud-kontoen for å slutte å dele bilder mellom enheter. Bare gå til Innstillinger og trykk på navnet ditt. Trykk på Logg av-knappen og bekreft handlingen ved å skrive inn passordet ditt.

Hvor lenge blir slettede bilder værende i Nylig slettet-albumet?

De slettede bildene og videoene blir værende i mappen Nylig slettet i 30 dager. Etter den gitte tiden vil de bli slettet permanent fra enheten din med mindre du gjenoppretter dem.

konklusjonen

Du kan raskt slette bilder fra iPad, men med tanke på at de slettede filene stadig kommer tilbake til enheten din, kan du bruke andre løsninger som er nevnt her. For raskere filsletting og datarensing, last ned Aiseesoft iPhone Cleaner og prøv den gratis prøveversjonen.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.9 / 5 (basert på 419 stemmer)Følg oss på

Disqus-ikonLegg igjen kommentaren din og bli med i diskusjonen vår

Slett iPhone-data

1.1 Avinstaller apper fra iPhone 1.2 Slett videoer fra iPhone 1.3 Slett innhold på iPhone 1.4 Slett data på iPhone 1.5 Slett bilder fra iPad 1.6 Slette kontakter på iPhone 1.7 Slett sanger fra iPhone
iPhone Cleaner eske

iPhone Cleaner kan rydde opp ubrukelige data på enheten din selektivt. Du kan også bruke den til å tørke av dine private data og holde iPhone / iPad / iPod Touch rask og trygg.

Tilbake til toppen