iPod Video Converter - Spill av hvilken som helst video på iPod touch / Nano / Classic

Juni 12, 2020Andrew Miller
Jeg får en AVI-video, men iPod touch klarer ikke å spille den. Hvordan kan jeg se denne videoen på min iPod touch 7? Bør jeg få noen iPod-filmkonverterere for å prøve? - Slapp av
IPhone 6 min viste meldingen "SIM-kortet sendte en tekstmelding" da jeg oppgraderte til iOS 8.2, og den har begynt å vises på iPhone-enheten min hvert par timer i omtrent en uke nå. Hva betyr det? Hvordan fikse "SIM-kortet sendte en tekstmelding" Jeg liker å høre på musikk med iPod Nano 7. generasjon. Nylig lastet jeg ned mange WMA-sanger fra LimeWire. Men jeg fant ikke sangene på iPod Nano. Hva kan jeg gjøre? - Jordan

iPod er ikke bare musikkspilleren, men kan også spille av videofiler siden iPod Nano 4/5/6/7, Classic 6 og alle iPod touch-modellene.

iPod er det første produktet utgitt av Apple, og det fulgte med mange av dere i flere år. iPod har gitt ut mange serieprodukter. Du kan bruke iPod Shuffle til å lytte til musikk og lydbøker. Alternativt lar deg iPod Classic, iPod Nano og iPod touch også lytte til lydfiler. I mellomtiden kan du bruke disse enhetene til å se på film.

Men iPod støtter bare begrensede videoformater, og ikke alle videofilene støttes av iPod. For å se filmer på iPod, bør du konvertere videoer til filmer som er kompatible med iPod.

Det er det vi skal avdekke i dette innlegget, 3 iPod-videokonvertere til konvertere videoer for iPod touch, Nano og Classic.

Sett film på iPod

Del 1. iPod-støttede videoformater

De støttede videoformatene fra iPod er H.264 (Baseline Profile Level 3.0) og MPEG-4 (Simple Profile). Lydformatene som støttes av iPod, er AAC (M4A, M4B, M4P, opptil 320 Kbps), Apple Lossless (et komprimert format av høy kvalitet), MP3 (opptil 320 Kbps), MP3 Variable Bit Rate (VBR), WAV, AA (audible.com snakket ord, formater 2, 3 og 4) og AIFF.

Du må også legge merke til at WMA, MPEG Layer 1, MPEG Layer 2 lydfiler eller audible.com format 1 ikke støttes av iPod touch.

Hvis du får en FLV-video, hvordan kan du sette den på iPod Nano eller iPod touch? Hvis du laster ned musikkfil fra LimeWire med WMA-format, hvordan kan du lytte til den på din iPod Shuffle? Definitivt, vil du si at du trenger en iPod-videokonverterer eller MP3-omformer for iPod. Hvis de er gratis, vil det være bedre. For å få ønsket video- og lydfil, er du virkelig tålmodig til å konvertere dem til iPod med minst to verktøy hver gang? Hvis du er det, så OK. Hvis du ikke er det, fortsett å lese for å finne de to enkle måtene å konvertere video- og lydfiler på en gang med iPod-omformeren.

Del 2. 2 iPod Video Converters - Konverter video for iPod

Konvertere all video og lyd til video for iPod (med editor)

Aiseesoft Video Converter Ultimate kan konvertere video til iPod-videoformater inkludert MP4, M4V og MP3 på lengde, den passer også til den nye iPod touch, iPod Nano, iPod Classic og iPod Video. Du kan referere til det trinn for trinn og ta konverteringen til en enkel tur.

Video Converter Ultimate

Nedlastinger

Video Converter Ultimate

  • Konverter video til iPod-støttet H.264 og MPEG-4.
  • Konverter lyd til AAC, MP3, WAV, AA og AIFF for iPod.
  • Rediger videoeffekter, som filtre, rotere, vende, beskjære, vannmerke, 3D, etc.
  • Komprimere store videofiler, lag GIF, rediger metadatainformasjon, etc.
Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Gratis nedlastingFor macOS

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Trinn 1.
Først, last ned denne iPod-videokonvertereren til datamaskinen din, installer og start den. Denne programvaren er kompatibel med Windows- og Mac-datamaskiner, og du kan gratis laste den ned i henhold til dine egne behov.
Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Gratis nedlastingFor macOS

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Klikk på den store pluss-knappen eller Legg til filer for å legge til videofilene. Her kan du også dra og slippe videofilene til denne iPod-videokonvertereren.

Legg til filer
Trinn 2.
Klikk på Konverter alle til: rullegardinlisten for å velge det iPod-støttede formatet. Her kan du velge iPod Nano MP4 for å konvertere video til MP4. Du kan også tilpasse utskriftsinnstillingene (oppløsning, bitrate, samplingsfrekvens osv.) Ved å klikke på ikonet Profilinnstillinger.
Selec-format
Trinn 3.
Når du har gjort alle innstillingene, bør du velge destinasjonen du vil lagre de konverterte videofilene og klikke på Konverter alle for å begynne å konvertere videoen din til iPod.
Konverter alle

Gratis konvertere video til iPod-støttede formater online

En annen måte å konvertere video til iPod på er å bruke gratis programvare for videokonvertering. Aiseesoft Gratis Online Video Converter er det gratis videokonverteringsprogrammet på nettet. Den kan transkode video til H.264 og MPEG-4 for avspilling på iPod.

Trinn 1.
Åpne denne gratis online iPod-videokonvertereren i nettleseren din. Denne programvaren er kompatibel med Windows- og Mac-datamaskiner, og du kan åpne den fritt som du vil. Klikk Legg til filer for å konvertere, og så vil den dukke opp og installere starteren.
Trinn 2.
I popup-vinduet bør du velge videofilene du vil konvertere til iPod. Klikk i avmerkingsruten for utdataformatet for iPod, og her velger du MP4. Ved siden av utdataet finner du profilinnstillingsikonet, der du bør tilpasse kodeken, oppløsningen, bitrate, etc. for iPod-utdataformatet.
Trinn 3.
Klikk Konverter for å begynne å konvertere video for iPod, og den vil laste ned de konverterte filene automatisk etter konverteringen.
Konverter

Del 3. iPod Movie Converter for Mac - Konverter film for iPod

Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate er en brukervennlig iPod-filmkonverterer for Mac, som lar brukere enkelt konvertere videoer til iPod-formater på Mac. Med denne videokonvertereren for Mac kan du konvertere videoer til forskjellige populære enheter, inkludert iPod, iPhone, iPad, Samsung, Nokia, BlackBerry, Google-enheter og mer.

Gratis nedlastingFor macOS

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Trinn 1.
Klikk Legg til fil -knappen for å legge til filen du vil konvertere. Du kan legge til flere filer for iPod samtidig.
Last inn video
Trinn 2.
Klikk på Profil rullegardinknappen for å velge riktig format for iPod. Du kan også klikke på Rediger knapp for å trimme video, beskjære video, legge til vannmerke, justere videoens lysstyrke og mer.
Profil iPod
Trinn 3.
Etter det kan du klikke på Konverter -knappen for å konvertere videoen til iPod-støttet format.
Konverter

Del 4. Vanlige spørsmål om iPod Video Converter

Er iPod fremdeles tilgjengelig?

Den siste iPod-utgivelsen er 28. mai 2019 for iPod touch 7. Fra det tidspunktet kan du merke at iPod fremdeles er tilgjengelig i markedet. Fra iPod som musikkspiller til video- og musikkspiller nå, har iPod gjort noen store endringer. Selv om iPod-serien ikke er slik den pleide å være, holder iPod fortsatt aksjene i markedet.

Hvordan legger jeg filmer på iPod Classic?

For å se filmene på iPod Classic fra datamaskinen, bør du få programvare for videooverføring til importer videofilmer til iPod.

Hvordan kan jeg laste ned en film til min iPod?

Du kan laste ned en film fra iTunes fra iTunes-biblioteket. Åpne Apple TV-appen, trykk på Se nå kategorien, og trykk deretter på en kategori, for eksempel filmer, TV-show eller barn. Alternativt kan du trykke på Søk for å finne en bestemt film eller TV-program. Etter å ha truffet filmen eller TV-serien, bør du trykke på Kjøpspris og velg Kjøp. Da kan du logge på med apple-IDen din for å se eller laste ned videoen til iPod-en.

konklusjonen

iPod kan være videospilleren å slappe av selv. Imidlertid er ikke alle videoene akseptert av iPod. Selv om iPod ikke er kompatibel med videoene du lastet ned eller importerte, bør du bruke iPod-videokonverterer for å kode. Dette innlegget deler to iPod-videokonvertere for å hjelpe deg med å endre iPod-videoformater for kompatibilitet.

Har du noen forslag?

Ikke nøl med å legge igjen kommentarene nedenfor.

Hva synes du om dette innlegget?

Utmerket

Vurdering: 4.7 / 5 (basert på 299 stemmer)Følg oss på

Alt om iPod

1. iPod-familie

2. iPod Touch

3. Omformater iPod

4. iPod-kompatibel video

5. Konverter videoer til iPod

6. Spill av iPod Video på TV

7. Sett filmer til iPod

8. Legg videoer til iPod

9. Sett Torrent til iPod

10. Slett musikk fra iPod

Video Converter Ultimate eske

Video Converter Ultimate er utmerket videokonverterer, editor og forsterker for å konvertere, forbedre og redigere videoer og musikk i 1000 formater og mer.

Gratis nedlastingFor Windows

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Gratis nedlastingFor macOS

Sikre100 % sikker. Ingen annonser.

Tilbake til toppen
Hvordan konvertere video / film for iPod